Om oss

Ett familjeföretag med lokal förankring!

Spolbilen Växjö är ett företag med lokal förankring och nöjda kunder! Ett serviceföretag med fokus på avloppsrelaterade tjänster. Vi vänder oss till villaägare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltare. 

Familjeföretag

Ett mindre familjeföretag som är måna om sina kunder och sitt rykte!

Personlig service

Hos oss får du alltid ett professionellt bemötande och en personlig service!

Gedigen kompetens

Våra medarbetare besitter gedigen kompetens och har en bred erfarenhet!

Rätt utrustning

Våra fordon och vår utrustning är väl anpassade för de tjänster vi erbjuder!

Vårt företag finns för er!

0 %
Trevliga medarbetare
0
Spolbilar
0
Kommuner
0
Års erfarenhet

Våra mest populära tjänster!

Vi erbjuder en bredd av olika avloppsrelaterade tjänster. Som ni kan se i diagrammet till höger är vårt allra vanligaste uppdrag ett akut avlopsstopp, följt av planerade spolningar. Är ni i behov av avloppsrensning? Tveka inte att kontakta oss!

Akuta avlopsstopp
0 %
Planerade spolningar
0 %
Hetvattenspolningar
0 %
Övriga VVS-arbeten
0 %

Vi håller vad vi lovar!

Vi arbetar efter begreppen personlig service, kvalité och kompetens. Våra kvalificerade medarbetare värdesätter sin yrkesstolthet och arbetar aktivt för att våra kunder alltid ska vara nöjda med utfört arbete. Hos oss får du alltid ett professionellt bemötande och tydlig information!

Personlig service

Personlig service

Kvalitè

Kvalitè

Kompetens

Kompetens

Vanliga frågor

15+ år inom fastighetsbranschen

Spolbil, avloppsrensning och VVS-jour i egen regi. Jour Dygnet Runt.

Avloppsproblem?

Anlita oss när ni har problem med ert avlopp! Vi rensar avlopp med högtrycksspolning.

Högtrycksspolning med spolbil innebär att man med ett fordonsmonterat högtrycksaggregat och tillhörande spolslangar och dysor spolar rent avloppsledningar på insidan. Med hjälp av högt tryck arbetar sig spolslangen och dysan in i ledningen och spolar loss beläggningar och andra främmande föremål som befinner sig i ledningen. 

Högtrycksspolning är den överlägset bästa metoden för att få loss stopp i avloppet och för att förebygga framtida problem. Det är dessutom en metod som är mycket skonsam mot avloppsledningarna, jämfört med exempelvis maskinrensning som i värsta fall kan orsaka permanenta skador på ledningarna.

En hetvattenspolning är nästan samma sak som en högtrycksspolning, skillnaden ligger i att man vid en hetvattenspolning anväder sig av en hetvattenpanna som hettar upp spolvattnet till en temperatur omkring 70 °C. Detta gör man för att få bort beläggningar som exempelvis fett. Dessa beläggningar kan vara mycket besvärliga att få bort utan hetvatten.

Javisst! Högtrycksspolning är miljömässigt den absolut mest skonsamma metoden för att rengöra ett avloppssystem. Inga kemikalier eller andra ämnen används vid spolningen, bara vanligt vatten under högt tryck!

En avloppsstam är en fastighetsförlagd  avloppsledning som används för att leda bort spillvatten eller dagvatten från fastigheten. Ett stopp i en avlopsstam eller ”stamstopp” som vi kallar det, kan få förödande konsekvenser om det inte hanteras korrekt och omgående!

Kontakt

Dokument

Allmänna villkor mm

GDPR

Spolbilen Växjö

En del av JOURIA Fastighetsjour AB

© 2023 Created with Royal Elementor Addons